Jacqueline Veltman

Projecten in het groen is opgericht in 2005 door Jacqueline Veltman. Zij is bevoegd docent en hovenier. Daarnaast heeft zij allerlei cursussen op het gebied van tuin-architectuur gevolgd. Belangrijker nog is dat Jacqueline een vakvrouw is in hart en nieren met veel  passie voor haar vak. Uw wensen staan voorop. Deze weet zij met een grote dosis creativiteit en originaliteit te combineren tot een ultiem tuinontwerp! Met haar team verzorgt zij ook tuinonderhoud.

 

 

 

Karen Hermans

Met heel mijn hart en ziel hou ik van de natuur. Het observeren en leren ervan, het samenwerken met en het verzorgen van alles wat groeit en bloeit. Ik heb de laatste 11 jaar kennis opgedaan met betrekking tot ecologisch en biologisch tuinieren in respectievelijk Ierland en de Franse Pyreneeën. Bizar genoeg zijn er maar weinig vrouwelijke hoveniers; het is toch echt nog steeds veelal een 'mannen wereldje'... De kennis die Jacqueline heeft en de manier waarop ze in het vak staat, spreken me erg aan en ik zal bij haar mijn kennis flink kunnen uitbreiden. Het is me een genoegen deel uit te maken van dit uitstekende team.

Gergö Bérci

Vanwege zijn enorme passie voor de natuur en zijn technisch kijk om de wereld te interpreteren, heeft Gergö gekozen voor het beroep van Landschaps- en tuinontwerper. Hij is steeds zoekende naar het zo ecologisch mogelijk ontwerpen van tuinen. Daarnaast heeft hij heel veel plezier in en kennis van het onderhouden van tuinen en groenvoorzieningen. Door werkzaam te zijn bij het bedrijf "Projecten in het groen,  heeft hij de gelegenheid gekregen om meer ervaring op te doen op het gebied van plantenkennis, tuinontwerp, het aanleggen en het onderhouden van tuinen.

 

 

Dino Johannes

Dino heeft een achtergrond in ruimtelijke ordening en gebiedsontwikkeling, maar wilde na zijn studie zich meer richten op natuur. Hij wil landbouw graag combineren met ecosystemen om zo bij te dragen aan het oplossen van milieuproblemen. Bij Projecten in het groen krijgt Dino veel kans om zijn plantenkennis uit te breiden en te werken op een natuurvriendelijke wijze.

 

 

Contactgegevens

Jacqueline Veltman

06 54 21 39 88

info@projecteninhetgroen.nl

 

 

Adres

 

Kortlandstraat 46

2922 XG Krimpen aan den IJssel

KvK Rotterdam: 24372464

www.projecteninhetgroen.nl

 

 

Copyright © 2014 Projecten in het Groen. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring. Webdesign door Internetbureau Antum