top of page

ONTWERP

Een tuinontwerp moet uniek, functioneel en mooi zijn. Jouw/jullie wensen, jouw/jullie budget, de stijl van het huis en vaste gegevens zoals de grootte van de tuin, de ligging, de grondwaterstand en de bodemgesteldheid zijn de uitgangspunten. Daarbij voegt de tuinontwerpster een dosis creativiteit en originaliteit en tot slot de niet te ontberen plantenkennis.

Een eerste oriënterend gesprek aan huis is gratis en vrijblijvend. Bel  dus gerust voor een afspraak!

Bij opdracht tot ontwerp komen wij 3 keer  langs. In het eerste gesprek wordt uitgebreid naar de wensen en stijl van de bewoners gevraagd en -indien er geen tekeningen zijn- meten we de tuin in. Bij het tweede gesprek  bespreken we het vrij ver gevorderde (schets)ontwerp. Er kunnen wat veranderingen aangebracht worden. Helemaal naar de zin? dan bent volgt de uitwerking. In het derde gesprek wordt het ontwerp gepresenteerd.

Dit bestaat uit:

* Ontwerp tekening

* Een matenplan

* Suggesties voor de te gebruiken materialen.

* Een beplantingsplan

* Uitgebreide info over de planten met foto’s

* Een onderhoudsplan

ontwerp Pia .jpg
L&T 2d ontwerp.jpg
matenplan M&J 2d.jpg

Wat kost een tuinontwerp?

Wilt u meer uit uw tuin halen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met tuinontwerper Jacqueline Veltman. Dit gesprek kost u niets. Indien we samen besluiten om verder te gaan dan is de prijs voor een Tuinontwerp, inclusief matenplan, beplantingsplan, foto's en info planten en een 3d impressie tekening:
€ 790,00 (incl. btw) voor een tuin kleiner dan 100m².

€ 990,00 (incl. btw) voor een tuin tot 200m²

Tuinontwerpprijs voor grotere tuinen op aanvraag

bottom of page