top of page

OVER PROJECTEN IN HET GROEN

JV-4%20-%20Copy_edited.jpg

Jacqueline Veltman

Projecten in het groen is opgericht in 2005 door Jacqueline Veltman. Zij is bevoegd docent en hovenier. Daarnaast heeft zij allerlei cursussen op het gebied van tuin-architectuur gevolgd. Belangrijker nog is dat Jacqueline een vakvrouw is in hart en nieren met veel  passie voor haar vak. Uw wensen staan voorop. Deze weet zij met een grote dosis creativiteit en originaliteit te combineren tot een ultiem tuinontwerp! Met haar team verzorgt zij ook tuinonderhoud.

Tosca Haak

Hoi! Ik ben Tosca en ik houd van de natuur.

Ik heb veel buiten gewerkt de afgelopen zes jaar en dat bevalt me goed.

De laatste opleiding die ik heb gedaan, was Sustainable Horticulture,

in Nieuw-Zeeland. Daarna heb ik twee jaar voor een hoveniersbedrijf

in Bunschoten-Spakenburg gewerkt.

In de toekomst laat ik mezelf misschien omscholen tot ecoloog.

Momenteel vind ik het héél leuk om met een vrouwenteam in de tuinen

te werken! En ik kijk ernaar uit om nog meer te leren tijdens het werk bij Projecten In Het Groen!

20210304_090518.jpg

Wilma van Vliet

Na jaren in een heel andere sector te hebben gewerkt, ben ik superblij dat ik het team van “Projecten in het Groen” mag versterken. Zo cliché, maar oh zo waar, het is fantastische om van je hobby je beroep te mogen maken. Ik hou van meedenken, creëren en bewonder de denkwijze van Jacqueline, ik hoop dan ook nog veel van haar te mogen leren.

Samenwerking

Voor het voltooien van projecten werken wij regelmatig samen met o.a. Hoveniersbedrijf LaurenceVan der Gaag Hoveniers, Rus Hartland tuinen, Arjan van Vliet, Hoveniersbedrijf Eikenhorst en Fotografe Femke.

Om onszelf te blijven ontwikkelen op het gebied van tuinontwerpen, beplantingen en natuur zijn we oa aangesloten bij de NVWK  (Natuur- en VogelWerkgroep Krimpenerwaard), TOG (Tuin Ontwerpers Groep), NDV (Nederlandse Dendrologische Vereniging) en het IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid).

NVWK.png
TOG.jpg
ndvk.jpg
Instituut%20Voor%20Natuureducatie_edited
bottom of page