REACTIES VAN KLANTEN

"Wat doe je als je zelf geen groene vingers hebt? Uiteraard Projecten in het groen haar werk laten doen!"  "Wij hebben onze voor- en achtertuin door Pihg laten beplanten en genieten ieder seizoen van de bloeiende planten en insecten. Heel blij mee!!"

Sonja, Krimpen aan den IJssel

“De voortuin, met twee vijvers en een oprit kreeg een opfrisbeurt. opvallend is haar visie op de natuur en hoe we kunnen bijdragen aan een betere wereld met meer aandacht voor bloemen (voor de insecten) en afwatering van onze Hollandse regen."

Mw Nieuwenhuijzen, Krimpen aan den IJssel

No nonsense, to the point en energiek zo is Jacqueline. Een plezier om mee te werken.

Jim, West-Maas

"Geweldig enthousiaste hovenier en tuin ontwerpster."

Dhr Peters, West-Maas

"Jacqueline Veltman heeft mijn tuin door haar creativiteit en deskundigheid omgetoverd tot een waar paradijs."

Mw Geense, Zwijdrecht

"Zij heeft een groen balkon voor mij ontworpen. Het is bijzonder dat zij zo'n mooi afgewogen ontwerp heeft gemaakt voor zo'n beperkte ruimte. Voor mij is het een continue vreugde, omdat ik het hele jaar door kan genieten van prachtige bloemen en planten."

Marian, Rotterdam

"De tuin is mooi geworden!  De aanpassingen die je hebt gedaan zijn prima."

Ale, Rotterdam

"Gedurende het hele jaar valt er genoeg te zien en te ontdekken, rekening houdend met de uitstraling van het huis en de omgeving. We zijn heel blij met het resultaat en zien onze tuin als een absolute meerwaarde. Nogmaals dank voor al je adviezen."

Jip & Monique, Oudemolen

"Dank voor de goede en doortastende tuinaanpak. Het resultaat is prachtig en Theo is zeer tevreden."

Patricia, Rotterdam

"Wij zijn zeer tevreden klanten van 'Projecten in het Groen'.  En we kunnen een beetje vergelijken, want hebben een paar keer een gesprek gevoerd met tuinontwerpers die heel goed zijn in ’t dwingend aanbevelen van hun plannen en ideeën."

Ronnie K., Krimpen aan den Lek

"De samenwerking met jou was plezierig, waarbij we een goede indruk kregen van je vakkennis."

Monique & Wim, Krimpen aan den IJssel

"Great results, good value, on time. Wat mij heel erg goed is bevallen in de creatie van mijn nieuwe voortuin, was het geduld en de vriendelijkheid waarmee Jacqueline op al mijn vragen en opmerkingen reageerde."

Marga van D., Krimpen aan den IJssel

"Ze legt haar ziel in jouw tuin rekening houdend met jouw wensen. Ze 'ontzorgd' je. Ze is bereikbaar en aanspreekbaar. Haar prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend."

Ton

"Ieder seizoen is er, zoals beloofd, iets te beleven of te zien. Een voorwaarde die wij

zeer belangrijk vonden bij onze relatief kleine tuin."

Bernadette, Rotterdam

Door Jacqueline is voor ons een supermooi balkonontwerp gemaakt. 22 meter hoog in de zon tussen de planten en bloemen. Top advies over het ontwerp maar ook over de planten- en bloemensoorten die het op dit balkon goed doen.

Jolande B.